Патрульні обстежили вулично-шляхову мережу області

721

Понад 450 кілометрів доріг по всій області. Місяць хмельницькі патрульні обстежували вулично-шляхову мережу Хмельниччини. За цей час, кажуть правоохоронці, обнишпорили 365 вулиць та 95 залізничних переїздів. Дивилися, аби на дорогах не було ям у коліно та скрізь красувалася дорожня розмітка. Як підсумок огляду, поліціянти винесли понад 40 адміністративних постанов та стільки ж склали приписів.

Вулиці, вулички та навіть залізничні переїзди. Більше місяця хмельницькі патрульні обстежували вулично-шляхову мережу області. За цей час, кажуть правоохоронці, обнишпорили 450 кілометрів доріг державного значення, 365 вулиць та 95 залізничних переїздів.

У всіх куточках області, запевняють патрульні, дивилися, аби на дорогах не було ям у коліно та скрізь красувалася дорожня розмітка. Такі вимоги, кажуть, чорним по білому записані у стандарті.

Особливо учасникам дорожнього руху дошкуляють ями, часто-густо вони куди глибші за ті чотири, передбачені стандартом, сантиметри. До того ж, дорожня розмітка, а точніше її відсутність, аж ніяк не «плюс» для безпеки руху.

Як підсумок огляду, поліціянти винесли понад 40 адміністративних постанов та стільки ж склали приписів.

Далі ці приписи шукають свого адресата, тобто того, хто відповідає за обслуговування саме тієї ділянки дороги, де виявили порушення.

А це штраф у кілька сотень гривень. Та виникає питання – чи стимулює кілька сотень штрафу залатати ями, які на багатьох вулицях фактично прописалися. Тут, здається, відповідь очевидна.

" " " "