Патрульні підбили підсумки року

1025

24 тисячі порушень у сфері дорожнього руху та 5 – у громадській безпеці. Стільки адмінматеріалів задокументували хмельницькі патрульні у 2017 році. Окрім цього, на початку літа місцевим копам довірили трасу М12, а вже з осені – вулиці та дороги всієї області. Разом з тим, минулоріч правоохоронці набрали до своїх лав понад сотню новачків.

П’яні на дорогах та у дворах, бунтівники у розважальних закладах та карателі у сім’ях. Таких та й не тільки за 2017 рік місцеві патрульні оформили майже 30 тисяч.

Традиційно, найбільше нехтують правилами дорожнього руху.

Та порушують хмельничани не тільки на дорозі.

Окрім цього, на початку літа місцевим копам довірили трасу М12. Наразі її обслуговує три екіпажі. Один – на посту у Війтівцях та два патрулюють у напрямках Волочиська та Летичева. А вже з осені полісменам передали вулиці та дороги всієї області. Власне, саме восени при Управлінні патрульної поліції тоді ще у місті Хмельницькому, а зараз у Хмельницькій області, створили відділ безпеки дорожнього руху.

Разом з тим, минулого року хмельницькі правоохоронці набрали до своїх лав понад сотню новачків. Шукали кадри довгенько – аж чотири місяці.

2018-й рік у хмельницьких копів стартував з чергового набору. Цього разу шукають десять майбутніх полісменів.

 

" " " "