ПАТРУЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇ – 6 РОКІВ

305

Патрульна поліція святкує чергову річницю створення. 6 років тому бійці почали свою службу. Нині ж вони згадують усе, що було за цей відрізок часу. І шалений конкурс на місце, і найцікавіші виклики, і подяки від врятованих громадян. З нагоди річниці створення управління кращі офіцери отримали відзнаки та нагороди.

Патрульним доводиться нести службу у святкові дні. Саме тоді, каже капрал Олександр Мединський зростає кількість викликів. У новорічну ніч поліцейський також буде на службі. Пишається своїм підрозділом та успіхами колег.

За 6 років служби вдалося затримати понад 9 тисяч водіїв у стані алкогольного сп’яніння. Владнати сотні побутових сварок та допомогти громадянам у складних ситуаціях. Найголовніша ж нагорода – це подяки подолян за виконану роботу.

У річницю створення служби поліцейські отримали  подяки та грамоти від міської та  Хмельницької обласної ради.

Хмельницький є одним з найбезпечніших міст. 6 років тому патрульний підрозділ складав трохи більше як дві сотні бійців. Нині їх кількість вдвічі більша, адже тепер управління працює у всій області.

Одразу після урочистостей патрульні знову йдуть виконувати свою щоденну роботу. Хтось – у відділ технічного забезпечення, хто –  у кабінет начальника координувати роботу, чергові – на вулиці, аби свята пройшли спокійно та безпечно.

" " " "