Педагогічний досвід та перспективи його впровадження.

981

Досвід та перспективи його впровадження. Цього року у Хмельницькому за стандартами «Нової української школи» розпочали роботу 133 класи. У місті реформа освіти  охопила майже чотири тисячі дітей. І лише одна школа ще за рік до початку перетворення долучилася до пілотного проекту. Тому нині їхня думка і досвід у місті – передові.

Змінюються діти – змінюються методи навчання. З початку нового навчального року в Хмельницькому стартувала «Нова українська школа». Тепер діти здобувають знання за новими стандартами. І щоб реформа була успішною, вся відповідальність за її втілення лягає на плечі рядового вчителя. Тож керівництво гуманітарно-педагогічної академії постійно шукає можливості покращити навчальний процес.

Тому нині вони тісно співпрацюють із Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради. І протягом запланованого заходу спільно працюватимуть над сучасними вимогами освітньої реформи.

Педколектив 30-ї спеціалізованої школи можна назвати першопрохідцями у втіленні реформи. Ще у 2017 році  тут відкрили два пілотних класи. Загалом до інноваційних змін тоді долучилося лише 100 класів по Україні.

Також у школі застосовують педагогіку партнерства. Тобто, батьки беруть активну участь у шкільному житті і на собі відчувають переваги впроваджених  змін.

Вже згодом на базі академії відкриють лабораторію НУШ.

" " " "