Педагогічний випуск. Майже три сотні молодих педагогів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії отримали дипломи бакалавра

495

Випуск дипломованих педагогів. Кілька тижнів тому Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія відзначала свою соту річницю з дня заснування. За цей проміжок часу навчальний заклад закінчили десятки тисяч вчителів. У вівторок відбувся черговий випуск бакалаврів.

Майже три сотні випускників за п’ятнадцятьма спеціальностями отримали дипломи про закінчення освітнього рівня «бакалавр». Відповідальності та символізму додає той факт, що вже сто років академія готує для області та не тільки кваліфікованих кадрів.

Після закінчення навчання та отримання диплому місцеві спеціалісти є досить затребуваними на ринку праці. Багато хто із теперішніх випускників вже працюють та набираються практичного досвіду.

До навчання в академії підходять по-особливому як у науковому, так і у творчому напрямку. Адже тут досить серйозна когорта кваліфікованих викладачів. На урочисті збори, присвяченні випуску, завітала і голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія – це комунальний заклад обласної ради. Тому підтримка з боку депутатського корпусу є завжди.

Цей заклад гарно зарекомендував себе не тільки на теренах Хмельниччини, а й за її межами. Вже із сьогоднішнього дня тут стартувала вступна кампанія.

 

" " " "