Педагоги відзначають своє професійне свято

513

У першу неділю жовтня Україна вшановує людей, котрі у кожного асоціюються з другими батьками. День працівника освіти відзначають з 1994 року.  Розпочали вітати педагогів і у Хмельницькому. Кращих відзначили міські посадовці.

Оксана Володимирівна працює вчителькою фізичної культури у ЗОШ №24. Педагогиня скаржиться, діти з кожним роком починають менше цікавитися спортом. Вчителька додає, найбільше хочеться поваги як від батьків, так і від учнів.

Відносно фінансового заохочення, то за останні кілька років заробітні плати зросли. Проте педагоги переконують, за їхню роботу це все ще недостатньо.

Пані Оксана працює із найменшими хмельничанами. Каже, в родині вона перша обрала професію педагога. Проте, сподіваєтся, не остання, адже у доньки такі ж плани.

Свою відзнаку із рук міського голови отримав Андрій Попик. Чоловік готує молодих айтішніків до різних конкурсів та олімпіад. Змагання відбуваються не тільки в Україні, а й  закордоном. У дітей вже є гарні результати.

Міський голова наголосив, показником роботи педагогів буде повернення колишніх учнів та студентів на роботу в рідне місто.

" " " "