ПЕРЕД ШКОЛОЮ МЕДОГЛЯД

681

Останній місяць літа потрібно встигнути все, відпочити, підготувати до школи форму, новий наплічник, а ще пройти медичну комісію. Як відомо, в останній літній місяць біля кабінетів лікарів з’являється справжній ажіотаж. Аби розвантажити черги у стінах комунального басейну Хмельницького протягом місяця проходитиме соціальна акція.

Як розповідає медикиня, консультацію вже відвідали чотири дитини. А у списку запланованих прийомів ще 8.

За 15 хв лікарка встигає перевірити частоту серцебиття, вагу та індекс маси тіла, зріст та гостроту зору у малечі. Також, за словами пані Тетяни діти мають здати пробу Руф’є, аби дізнатись фізичні можливості школяра.  У випадку виявлення порушень здоров’я, одразу направляють до медиків вузького профілю.

Зазвичай у серпні біля кабінетів медиків з’являються чималі черги на щорічний медогляд. Аби розвантажити їх, спеціалісти СКЦ “Плоскирів”  разом із одним із медичних центрів міста вперше організували соціальну акцію присвячену здоров’ю маленьких хмельничан.

На безкоштовний огляд у сімейного лікаря чи лікаря-педіатра можуть завітати як мешканці міста, так і відвідувачі басейну. Його проводять за попереднім записом.

 

" " " "