У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ОГОЛОСИЛИ НАРОДНИЙ ЗБІР КОШТІВ НА ВІЙСЬКОВІ АВТОМОБІЛІ ДЛЯ АРМІЇ

351

Від лютого більше ста автомобілів придбали і передали на фронт волонтери БФ «Волонтери Поділля». Це – позашляховики, буси, переобладнані для потреб військових, швидкі допомоги. Гроші на них збирали хмельничани, бізнесмени,громадські організації, благодійники з-за кордону.

Потреба в автомобілях є завжди, адже часто вони  потрапляють під обстріли,- кажуть волонтери. Зараз оголосили збір коштів на професійні військові машини: на 4 вантажівки марки «Renault” і 4 повнопривідних джипів марки «Peugeot”. Їх вже оглянули фахівці. Машини не нові, але в гарному стані і мають високу прохідність.

Також волонтери закликають хмельничан допомогти з пальним. Воно потрібне для роботи «Волонтерської пошти». Машина щотижня вирушає на передову із «передачами» для військових від рідних. Туди-куди не доїжджає звичайна пошта.

На одну поїздку потрібно 300 -400 літрів дизелю.  А це до 17 тисяч гривень,-кажуть волонтери. Крім того, паливо потрібно для перегону автомобілів на передову.

Принести паливо, талони, або гроші на нього можна на Кам»янецьку 63 дріб 1.  А також задонатити на придбання нових військових автомобілів. Важлива кожна гривня. Реквізити благодійного фонду «Волонтери Поділля» можна знайти на офіційній інтернет – сторінці Хмельницької міської ради.

" " " "