Перелаштуйте свої телевізори. Телеканал «Ексклюзив» змінює частоту

1455

Перелаштуйте свої телевізори. Телеканал «Ексклюзив» змінює частоту. Відтепер засіб масової інформації мовитиме по двадцять годин на добу, на відміну від нещодавнього часу, коли  мовник мав лише шість годин у своєму розпорядженні. Наразі йдеться про аналог. Зокрема, вже зараз в Деражні, Шепетівці, Славуті, Городку, Волочиську й Хмельницькому  потрібно заново перелаштувати свої телевізори, аби не втратити можливості щодня знати більше. Крім, самої частоти зміниться і контент.

Новини, Підсумки тижня, щоденні  прямі ефіри… Телеканал «Ексклюзив» виграв конкурс на освоєння вільних аналогових частот й активно взявся до роботи. А її додалося:  замість шести годин, які раніше ділили із місцевою філією суспільного мовлення, отримав власну телехвилю.

Змінюватиметься і сам контент. Основний акцент відтепер на інформаційній аналітиці. Цьому присвячуватиметься тригодинний вечірній прайм.

І все наживо із додатковою трансляцією у Фейсбуці, аби кожен глядач міг долучитися до обговорення в студії: висловити свою думку чи поставити запитання гостеві ефіру.

Аби не втратити можливості отримувати від телебачення максимум, до наступного понеділка слід переналаштувати свої телеприймачі.

Зробити це – елементарно просто. Переналаштування займе лише хвилину Вашого часу.

 

" " " "