У Хмельницькому з’явиться сотня відеокамер

1247

«Плюс» сотня додаткових очей. Незабаром на вулицях Хмельницького з’являться сто відеокамер спостереження. Закуплять необхідну техніку за кошти міського бюджету. Фактично, пояснюють у міськраді, таке придбання це – безпека громадян, окрім того, – ще й допомога місцевим поліцейським. Мовляв, у їх роботі додаткова сотня очей аж ніяк у не завадять.

Незабаром на вулицях Хмельницького приживеться сотня відеокамер спостереження. Необхідну техніку придбають за кошти міської казни, адже, пояснюють у міськраді, така закупка це – безпека громадян, окрім того, – ще й допомога місцевим поліцейським.

Не натішаться придбанням патрульні поліцейські, адже, запевняють, у їх роботі додаткова сотня очей аж ніяк у не завадять.

Фактично, це полегшить розшукову та доказову роботу патрульної поліції. Адже, запевняють копи, подекуди на пошуки очевидців чи винуватців пригод йдуть довгі дні, а тут усе буде як на долоні.

Як бачимо, переваг вдосталь і все задля безпеки громадян. Фактично, вона і для правоохоронців, і для влади – першочергова. До слова,  Хмельницький вважається одним із найбезпечніших міст України. І так думають не тільки чиновники і копи, а й самі містяни.

 

" " " "