Переписав бізнес на дружину, закрив фірму і заробив понад 1,5 мільйони гривень – декларація народного від «слуг» Юрія Заславського

923

Придбав офіс, переписав бізнес на дружину і назбирав понад 4 мільйони гривень  – 118-й номер у списку монобільшості, народний депутат  Юрій Заславський у 2019 році не бідував. До обрання діяч був підприємцем, мав спільний бізнес з Сергієм Мандзієм – це теж народний від «слуг». Нині ж одну з фірм довелося закрити.

Переписав бізнес на дружину, закрив фірму і заробив понад 1мільйон 600 тисяч гривень. Нині народний депутат, а рік тому підприємець з Хмельницького, Юрій Заславський у 2019 році не бідував. Задекларував  майже 1 мільйон 400 тисяч гривень доходів від бізнесу, 154 тисячі зарплати у Верховній Раді, решта оплата партійного навчання і зарплата на попередньому місці роботи.

Утім, це далеко не єдині заробітки депутатської родини. Дружина обранця – Іванна Заславська – у 2019 році показала себе як успішна бізнес-леді. Ще у 2018 жінка не заробила ані копійки, нині ж у електронній звітності значиться 1мільйон 100 тисяч гривень грошей доходу від бізнесу. Треба зауважити, щокерувати прибутковим підприємством пані стала лишень торік, бо чоловік переписав фірму на неї. До слова, компанія, що спеціалізується на продажі ліків,  належала 50 на 50 Сергію Мандзію, нині теж народному від «слуг».

Утім, не увесь бізнес Заславських був прибутковим. Одну з двох фірм, що теж займалася торгівлею ліків, довелося торік закрити. Змін зазнали і заощадження народного депутата. До обрання Юрій Заславський декларував солідні готівкові суми: 1 мільйон гривень, 200 тисяч доларів і 80 тисяч євро. А от після здобуття мандату недоторканим залишився лише 1 мільйон гривень,  валюти суттєво поменшало. Тепер в декларації 70 тисяч доларів і 50 тисяч євро. Ба більше, з’явився навіть кредит у 477 тисяч гривень.

Щодо нерухомості депутатської родини, то її стало більше. Торік Юрій Заславський володів 9-тьма комерційними приміщеннями у Хмельницькому, нині в декларації таких вже 12-ть об’єктів. Щоправда, вартість їх депутат чомусь не вказав. У Хмельницькому народний живе у квартирі на 57 квадратних метрів, їздить на MITSUBISHI OUTLANDER за 795 тисяч гривень,має будинок у Слобідці Ярмолинецького району, а у Києві винаймає помешкання.

" " " "