У Хмельницькому – черговий конфлікт маршрутника з учасником ООС: “Вийшов з машини, в мене ліміт”

Водій вигнав учасника бойових дій із маршрутки

2021

У Хмельницькому спалахнув скандал між водієм 26-го маршрутного таксі та пасажиром. Причиною для словесної перепалки стало те, що водій відмовився від безкоштовного надання послуги перевезення чоловікові, який стверджував, що він є учасником бойових дій.  Відео суперечки опублікував Telegram-канал “Хмельницький LIVE”.

Ролик, знятий тим самим пасажиром, починається під час самісінького розпалу скандалу. Чоловік стверджує, що в нього є посвідчення учасника бойових дій, на що водій підвищеним тоном йому відповідає, щоби той вийшов із машини. При цьому водій стверджує, що такі  посвідчення зараз не діють, а тому він не повинен безкоштовно перевозити пільговика.

“Не діють посвідчення всіх категорій на Україні! Закон один!”, – відповідає водій пасажиру.

При цьому маршрутник стверджує, що всі подібні пільги, начебто, скасовані і повторює, щоби той покинув салон маршрутки і не затримував інших пасажирів.

У свою чергу, здивований подібними заявами, учасник бойових дій звертається до водія з вимогою, аби той показав йому, де таке вказано. На це водій відповідає: якщо АТОвець  хоче чогось добитись, то він може вийти з демонстрацією на площу міста.

“Добивайся на площі”, — відповів водій пасажиру.

Дивіться також: Після карантину – на весла. У Хмельницькому відновлюються спортивні тренування

Також водій стверджує, що в нього, як і в інших його колег, є ліміт на перевезення звичайних осіб (що, напевно, пов’язано з карантинними обмеженнями), та ліміт на кількість осіб пільгових категорій.

Обурений пасажир просить водія показати йому щось, що законно підтверджує його слова, але той кричить у відповідь, що він не зобов’язаний це робити та силою виштовхує чоловіка з салону.

" " " "