Переслідування “євробляхи” патрульними в Городку: травмовано копа

Водій переслідуваного автомобіля зумисне травмував поліцейського

1748

У Городку водій “євробляхи” влаштував перегони з поліцейськими і навіть зумисне травмував одного з них. Це може вартувати 32-річному “ковбою” п’ятирічного позбавлення волі.

Історія з кримінальним забарвленням сталася в Городку 25 травня. Під час патрулювання вулиці копи помітили автомобіль “Опель-Вектра” з єврономерами, який підозріло “носило” по дорозі. Патрульні припустили, що водій машини може бути напідпитку і подали йому сигнал зупинитися.

Однак водій “євробляхи” зупинятися не став, а навпаки – ударив на газ та заходився тікати від правоохоронців. Однак його втеча виявилась недовгою, бо автомашина врізалась в інший автомобіль – “Пежо 407”. Порушник був змушений зупинитись.

Зупинились і поліцейські. Помітивши копа, що намагається вийти з машини, водій “Опеля” зумивсне здав назад і вдарив своєю машиною в дверцята поліцейської машини. Таким чином, він затиснув поліцейського, спричинивши 27-річному інспектору травми. На щастя, вони виявились легкими.

Читайте також: У потрійній ДТП під Хмельницьким важко травмовано дитину: поліція розслідує обставини аварії

Поліція затримала порушника. При цьому він категорично відмовився проходити наркологічне обстеження. На два місяці, поки триватиме досудове слідство по цій справі, суд постановив узяти порушника під варту, без права внесення застави. Якщо в суді його вина підтвердиться, він може сісти за грати на строк до 5 років.

" " " "