Перший турнір на призи Анатолія Чумакова

1400

Молдова, Білорусь, Литва та Україна…А загалом до Хмельницького з’їхалися понад сотня боксерів. Це – представники восьми областей України та близького зарубіжжя. В обласному центрі їх об’єднав перший турнір на призи заслуженого тренера України Анатолія Чумакова.

Олег Огородник – молодий боксер. У цьому виді спорту тільки два роки, а вже – призер чемпіонату України, втім найвищі нагороди, запевняє спортсмен, ще попереду. Для досягнення цілей потрібні тренування та, звісно, турніри, аби була можливість показати себе. Остання така нагода випала на ці вихідні. У Хмельницькому пройшов міський турнір, де Олег Огородник спарингував з львівським боксером. Результат – бойова нічия.

Окрім Олега, до Хмельницького з’їхалися понад 120 боксерів. Це – представники восьми областей України, Молдови, Білорусі та Литви. Вперше ці спортсмени змагалися за призи заслуженого тренера України Анатолія Чумакова.

Анатолій Чумаков – заслужений тренер України. Боксерським рукавичкам та рингу присвятив понад шістдесят років свого життя. За цей час не тільки сам досяг найвищих вершин у спорті, а й виховав сотні молодих боксерів.

Тому такий турнір для заслуженого тренера став приємним сюрпризом, втім є ще один. Досі Анатолій Чумаков готував майбутніх чемпіонів у, м’яко кажучи, поганих умовах. Тепер у Хмельницькому починають будівництво сучасного боксерського залу.

Вартість будівництва – понад 100 мільйонів гривень. Для міського бюджету це – чимала сума, тому кошти залучатимуть з обласної та державної казни. Ввести в експлуатацію боксерський зал планують через кілька років. Тому, можливо, третій турнір на призи заслуженого тренера України Анатолія Чумакова пройде саме там.

" " " "