«Поділля» проти «Калуша»: як зіграли?

878

Цьогорічний футбольний сезон відкрито. Цими вихідними у Хмельницькому «Поділля» зіграло проти «Калуша» з Івано-Франківської області. Матч виявився нервовим та напруженим. Вже на перших хвилинах гості розписалися у воротах хмельницького голкіпера. Господарі футбольного поля довго не зволікали та відігралися, а вже у другому таймі навіть заробили пенальті.

Професійний футбол повертається у Хмельницький. Вже цими вихідними трибуни головної спортивної арени міста заполонили вболівальники, а все тому, що хмельницьке «Поділля» та «Калуш» з Івано-Франківської області відкрили цьогорічний футбольний сезон. Перший матч виявився нервовим та напруженим.

Напруга на футбольному полі відчувалася практично спочатку, особливо після того, як у рахунку повели гості. Сталося це вже на перших хвилинах матчу, коли хмельницькому голкіперу довелося виймати м’яч з сітки воріт.

Програли суперники не тільки у першому таймі, а й другому. Одразу після голу, хмельничани не зволікали та до кінця першого тайму вже відігралися.

У рахунку хмельничани повели вже у другому таймі. Гості футбольного поля залишилися у меншості, а «Поділля» заробило пенальті.

У підсумку – 2:1. Перший матч у цьогорічному сезону «Поділля» виграло. Наступний поєдинок команда проведе на виїзді. У суботу, 13-го квітня, хмельничан прийматиме «Черкащина – Академія».

" " " "