ПІД ДЕВІЗОМ “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ”

298

Всесвітній день дзюдо цьогоріч проходить під девізом “солідарність”. Святкові змагання на базі залу Проскурів відбулись із закликом “врятуй життя”. Вони присвячені дворічній Софії Коваль, яка хворіє на спінально-м’язову атрофію. У заході взяли участь близько трьох сотень дітей.

Для лікування Софії Коваль потрібен всього один укол, та його вартість складає понад 2 мільйони доларів. Така сума для батьків непідйомна, тож кошти збирають всією Україною. Зараз Софія разом із мамою у Польщі. Дівчинка отримала пункцію, завдяки якій хвороба прогресує повільніше.

Дзюдо – це більше ніж, спорт. Вже понад 160 років кожен, хто розпочинає займатись дзюдо, стає частиною великої та дружньої сім’ї.  Арсеній тренується уже три роки, каже, тут знайшов багато вірних та щирих друзів які зажди йому допомагають. Хлопець вірить, кошти, які зберуть на змаганнях, допоможуть Софії одужати.

Батьки Софійки просять усіх небайдужих долучитися до збору коштів і подарувати дівчинці шанс на життя. Реквізити для переказу  ви можете побачити на екрані.

" " " "