ПІДГОТОВКА ДО СВЯТ

404

Підготовка до новорічних свят триває. У всіх містах країни на центральних площах з’являються новорічні дерева. Хмельниччина не виняток, у самому місті красуня- ялинка вже запалала. У громадах роботи із встановлення тривають.  Наша знімальна група побувала у Волочиську, там новорічне дерево майже готове. Тож як тривають роботи, дивіться далі у сюжеті.

У всіх містах та містечках країни один за одним з’являються головні символи Нового року- ялинки. Волочиськ – не виняток, тут встановлення новорічної красуні у повному розпалі.

Зараз на площі вже встановлено майже половину ялинки. Гілля новорічного дерева штучне, та на вигляд точнісінько як справжнє.

Вже зовсім незабаром  ялинку та прилеглі будівлі прикрасять різнокольоровими та багато режимними гірляндами. На площі також з’являться сучасні фотозони, які будуть тішити усіх мешканців та гостей громади.

Новорічна казка у Волочиську  стала реальністю  завдяки  підтримці Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”. На це виділили більше двох мільйонів гривень.

 

 

" " " "