БАЛ ГЕРОЇВ

382

Укради мене у війни. З такою назвою відбудеться перший бал Героїв у Хмельницькому. На вечір запрошують воїнів АТО/ООС з Хмельниччини разом із коханими. За словами співорганізаторів, цей захід – своєрідний спосіб сказати «дякую» жінкам, які завжди підтримують воїнів на фронті та в тилу.

Такий захід в обласному центрі проведуть вперше. А от подібний двічі був у Запоріжжі. У Хмельницькому до зали філармонії прийдуть близько 100-а  запрошених пар. Для учасників запровадили дрес-код: чоловіки у формі, а жінки у вечірніх сукнях. Розважатимуть гостей талановиті учасники балу із музичним супроводом. А ще, усі бажаючі зможуть взяти участь у танцювальному майстер-класі. Його ж проведе ансамбль «Веселка».

Напередодні обрали 7 номінацій. Переможців нагородять особливим подарунком.  Це срібний кулон із гравіюванням у вигляді жетону. Їх також буде сім.

У органній залі проведуть ярмарок на підтримку Софії Коваль – маленької хмельничанки, яка має спінально-м`язову атрофію. На продаж виставлять смаколики від родини дівчини, продукцію місцевих виробників, а також книги хмельницьких авторів. Пані Ірина, тітка Софійки каже, вирішили приєднатись до рауту, бо двоюрідній дідусь був волонтером, а згодом вступив у ряди підрозділу «Санта».

Розпочнеться захід 11 грудня о 16-й годині. Організатори  сподіваються, що Бал Героїв стане традиційним вечором у Хмельницькому.

" " " "