ПІДГОТОВКА КАДРІВ

297

«Кузня кадрів» для Служби судової охорони приймає іноземних гостей. Днями навчальний заклад відвідали представники низки міжнародних організацій, аби на власні очі побачити процес підготовки охоронців Феміди.

День відкритих дверей для іноземців стартує. Очільники судової гілки влади, міжнародні експерти та представники посольств Канади, Румунії, Італії та Франції знайомляться із українським досвідом підготовки охоронців правосуддя.

В основу Навчального центру заклали досвід роботи подібних закладів провідних країн світу. Як приклад, підготовка карабінерів у Ліворно. Тонкощі професії викладають найкращі співробітники Служби судової охорони. За понад рік свого існування у кузні кадрів провели тринадцять випусків підготовлених вартових правосуддя.

Універсальний боєць –  це результат на фініші навчання. Основи психологічної підготовки, охорона фізичних осіб та об’єктів з підвищеним ступенем небезпеки – ці дисципліни одну за одною опановують співробітники. Усе задля мети – безпечне перебування у стінах суду кожного учасника процесу.

Слухачі Навчального центру демонструють іноземцям набуті в ході навчання навички.

Бодігарди із Хмельницького демонструють, як має діяти професіонал, коли бачить загрозу.

Іноземці оцінили роботу центру. Кузня кадрів судових охоронців відповідає сучасним вимогам до подібних навчальних установ в країнах НАТО та ЄС.

" " " "