Підступний і небезпечний: хмельничан безкоштовно оглядатимуть на псоріаз.

2006

Підступний і небезпечний: хмельничан оглядатимуть на псоріаз. 29 жовтня у Міжнародний день псоріазу городян кличуть на безкоштовну діагностику. Ініціатива належить одному із приватних медичних центрів нашого міста. Там кажуть, таким чином хочуть розказати більше про це захворювання. Адже, нехай воно і невиліковне, боротися із ним – цілком реально.

Невиліковний та неестетичний. Лише в Україні від псоріазу страждає близько півтора мільйони людей.

Рожеві плями вкриті лущенням не викликають – ані свербежу, ані болю. Втім, це зовсім не означає, що причини для хвилювання відсутні.

Медики констатують, псоріаз вилікувати не можна, а, от, зупинити і домогтися ремісії – цілком реально. Тому, 29 жовтня у Міжнародний день псоріазу запрошу на безкоштовне обстеження в медичний центр «Анкос».

На ринку медичних послуг «Анкос» уже 15 років. Дерматовенерологія – лише один із напрямків роботи закладу. Пріоритетом все ж таки є акушерсько-гінекологічна допомога.

Завдяки сучасній техніці лікарям центру під силу лікування патологій будь-якої складності.

Ведення вагітності, післяпологовий огляд, лікування непліддя, не виношування вагітності та маткових кровотеч. Жодних зайвих аналізів та діагностичних процедур – лише чесна та доступна цінова політика. А ще – приємний та кваліфікований персонал, який завжди готовий і підтримати, і прийти на допомогу.

 

" " " "