Дві команди – у професійних лігах. У Хмельницькому стартує новий баскетбольний сезон

602

Професійний баскетбол повертається у Хмельницький. Вже цими вихідними новий сезон у вищій лізі стартує у дівчат. Для БК «Хмельницький» він буде другим. А ось для чоловічої збірної – першим. Цьогоріч вперше за останніх 15 років в обласному центрі  з’явилася саме чоловіча команда. Кістяк «Хмельницької політехніки» – школярі та студенти. Гратимуть вони у першій лізі.

Професійний баскетбол повертається у Хмельницький. До нового сезону готуються дівчата БК «Хмельницький». Минулого року у вищій лізі вони дебютували.

Цього року склад БК «Хмельницький» суттєво оновився. Окрім нових гравців, у команди – новий наставник.

Ламати стиль команди, каже тренер, не будуть. А ось відточити навики та посилити комбінації все ж планують. Перший матч у сезоні дівчата проведуть на виїзді. На початку листопада їх прийматиме місто Лева.

Для Хмельницького це дійсно знаково. Одночасно дві професійні команди у місті ще не було. А це вже свідчить про одне – баскетбол у Хмельницькому виходить на новий рівень. А ще має гарну перспективу, бо ж кістяк «Хмельницької політехніки» – школярі та студенти.

За «Хмельницьку політехніку» гратиме Олег Сивулицький. Для нього, розповідає, це – нові емоції та можливості.

У шаленому темпі команда готується щоденно і до дебюту у першій лізі готова. Колектив вже зіграний, адже ці юнаки виступали у дитячій баскетбольній лізі. Тепер склад підсилили кількома новими гравцями. Свій дебютний матч «Хмельницька політехніка» проведе на прийдешні вихідні. На виїзді їх прийматимуть суперники зі Львова.

" " " "