Підтримка ветеранів

530

Підтримка ветеранів у пріоритеті. На Хмельниччині продовжує працювати консультативна рада ветеранів, які брали участь у військових конфліктах. Орган надає матеріальну і психологічну допомогу воякам. Наразі вже відбулося кілька виїзних засідань ради.  Днями питання ветеранів обговорювали у Хмельницькому.

Тиждень тому у Шепетівському районі визначилися зі своїми представниками у консультативній раді. Напередодні таке засідання відбулося у Хмельницькій районній раді. Консультативна рада – це дорадчий орган Хмельницької обласної ради, створений за ініціативи голови депутатського корпусу Віолети Лабазюк.

Діяльність консультативної ради має об’єднати усіх ветеранів. Вони спільно будуть вирішувати питання матеріальної, соціальної та психологічної підтримки.

Одне із важливих питань – виховання патріотизму в суспільстві. Члени ради переконують – про це потрібно розповідати не тільки школярам, а й дорослим.

Підтримка сімей загиблих воїнів, пільгові перевезення, допомога при лікуванні та реабілітація військових – це найбільше турбує ветеранів.

З обласного бюджету тільки цього року було виділено кошти на реабілітацію, навчання військових, стоматологічні послуги тощо.

Наступного разу  виїзне засідання консультативної ради ветеранів відбудеться у Кам’янець-Подільському районі.

" " " "