СЯЙВО ДУШІ

584

Перша персональна виставка. Хмельницька майстриня з бісероплетіння Алла Учик продемонструвала на загал власні роботи. Більше як сто виробів з бісеру представили у виставковій залі обласного науково-методичного центру.

Переможниця фестивалів та володарка гран-прі. Майстриня Алла Учик презентувала виставку робіт з бісеру. В науково-методичному центрі більше як сто експонатів – ґердани, намиста, браслети й краватки. Готувалась мисткиня до експозиції буквально вночі. Якраз у ніч перед відкриттям виставки пані Алла сплела чоловічий аксесуар.

Донька майстрині розповідає, спочатку мати плела на імпровізованому станку. Коли ж зрозуміла, що це не просто хобі – батько зробив справжній дерев’яний станок.

На багатьох її роботах є українська символіка. Самі прикраси удостоєні низки нагород, зокрема і гран-прі. У своїх роботах пані Алла поєднує декілька технік – від мозаїки до французького стібка. Досвід майстрині переймає і молодше покоління.

Привітати Аллу Учик з відкриттям виставки завітали родина, друзі та шанувальники. Серед них і директорка обласного науково-методичного центру Майя Онищук.

Чимало присутніх вітали винуватицю торжества і не шкодували овацій.

" " " "