«План Тація» письменника Олега Андрішка.

1084

«План Тація» – роман, який позбавлений здорового глузду. Це сором’язлива спроба молодого письменника подивитися на сучасну українську культуру. Олег Андрішко розпочав свою писемну діяльність саме з поезії. Та вже через кілька років написав свою дебютну книгу «Пісня цапів». Нині читач може ознайомитися із новим його творінням. До слова, обидві роботи отримали престижну нагороду «Коронація слова».

Слова, що дивують та здаються абсурдними. У Хмельницькому презентували сучасний роман про сучасну культуру. Письменник Олег Андрішко писав його за новими стандартами, які називає новою течією. Щоправда – лише для України. Бо для Європи жанр абсурду вже став справжньою класикою. Найвідомішим світовим прикладом стала книга «Аліса в країні чудес» Льюїса Керрола. Тому Олег Андрішко вирішив зародити культуру нового чтива і в Україні.

Автора книги називають письменником сучасного покоління  – за його спроби відтворювати дурниці на сторінках свого рукопису. І навіть назва книги  – це справжня метаморфоза.

Книжка «План Тація» здобула відзнаку у номінації «Романи» Міжнародного літературного конкурсу кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова». Нині автор вже працює над нового книгою. Обіцяє – вона стане вибухом для української творчості, бо не буде схожою ні на що.

 

 

 

" " " "