Плати онлайн та отримуй подарунки. До Великодня ПАТ «Хмельницькобленерго» проводить акцію «Передавай та вигравай»

882

Споживач – найвища цінність. ПАТ «Хмельницькобленерго» – одна з тих компаній, яка не на папері, а реальними діями турбується про свого споживача. Так, аби споживачу було зручно сплачувати за отримані послуги, фахівці Товариства розробили чимало зручних електронних сервісів, у тому числі і «Особистий кабінет побутового споживача». Зробили це для того, кажуть у Компанії, аби споживачі не стояли у чергах, а подавали показники та сплачували за електроенергію онлайн. Окрім заощадженого часу, споживачі можуть отримати ще й подарунки. Вже другий раз ПАТ «Хмельницькобленерго» влаштовує акцію «Передавай та вигравай».

Якщо першу акцію ПАТ «Хмельницькобленерго» влаштовувало до Дня святого Миколая, то другу – до Великодніх свят. В останній акції, до слова, взяти участь ще не пізно. Зареєструватися у «Особистому кабінеті побутового споживача», подати показники та сплатити за послуги онлайн можна до кінця тижня, а ось розігрувати подарунки Компанія буде одразу після Пасхи, 11-го квітня.

Акція, у тому числі і подарунки, – це спосіб заохочення, кажуть у ПАТ «Хмельницькобленерго». А головна мета – показати споживачу, що за отримані послуги можна зручно, швидко та без черг сплачувати в «Особистому кабінеті побутового споживача».

Справді, «Особистий кабінет побутового споживача», порівняно з оплатою послуг у живій черзі, має ряд переваг. Перша і найважливіша – економія часу, який, до слова, споживач може присвятити родині, та друга – за отримані послуги можна не лише сплачувати онлайн, але й контролювати процес нарахування, в тому числі надходження субсидій.

Про переваги «Особистого кабінету побутового споживача» пан Микола знає не з чуток. Сам користується і іншим радить.

У ногу з часом крокує і пан Павло. Каже, це – зручно, комфортно, а головне – без виснажливого очікування у чергах.

Пані Ірина «Особистим кабінетом побутового споживача» також користується. Більше того, у режимі онлайн сплачує не лише за себе, а й за батьків.

Щодо сучасних сервісів – ПАТ «Хмельницькобленерго» може похизуватися не лише «Особистим кабінетом побутового споживача». Зручно керувати своїм рахунком та сплачувати за спожиту електроенергію і за допомогою мобільного додатку для смартфонів на системах Android та iOS.

А за те, що сплатив онлайн, можна ще й отримати подарунок. Нагадаємо, у Великодній акції ПАТ «Хмельницькобленерго» ще можна взяти участь. Для цього потрібно до кінця тижня зареєструватися у «Особистому кабінеті побутового споживача», подати показники та сплатити за послуги онлайн. Розігрувати подарунки Компанія буде 11-го квітня. Щоправда, це не останній розіграш. Ще до закінчення цього року Товариство планує інші акції.

 

" " " "