«Плюс» 71 медаль для Хмельниччини

1488

Від легкої забави до повного герцю. Хмельницькі самсонівці повернулися з чемпіонату світу з козацького двобою. Вже п’ятий рік поспіль ці змагання відбуваються у Харкові та щоразу збирають все більше учасників. Так цьогоріч повправлятися у нашому національному виді спорту вирішили близько тисячі спортсмено-версій, у тому числі і гості з-за кордону.

Від легкої забави до повного герцю. Хмельницькі самсонівці повернулися з чемпіонату світу з козацького двобою. Спортивну честь краю захищали близько чотирьох десятків спортсменів. Це – дві команди, одна, власне, з самого обласного центру, інша – зі Старокостянтинова.

Вже п’ятий рік поспіль ці змагання відбуваються у Харкові та щоразу збирають все більше учасників. Так цьогоріч повправлятися у нашому національному виді спорту вирішили близько тисячі спортсмено-версій.

Традиційно, позмагатися у козацькому двобої приїжджають і гості з-за кордону. Щоправда, цього року значно менше, аніж минулоріч. Та тим не менше, нині наш національний вид спорту вже добре знають у Польщі, Туреччині, Литві або навіть на Кіпрі.

Усі разом: і хмельницькі, і старокостянтинівські самсонівці спортивну скарбничку області поповнили. Так на майже сорок бійців вони привезли більше семи десятків перемог. Щоправда, на досягнутому не зупиняються, натомість готуються до наступних змагань. Так незабаром кубок Хмельницької області з рукопашного бою прийматиме Старокостянтинів.

 

" " " "