«Плюс» півсотні м’ячів для «Новатора»

1308

«Плюс» півсотні м’ячів для «Новатора». Федерація футболу України подарувала клубу спортивний інвентар. Такі ж презенти отримали і інші футбольні організації. Сподіваються – такі заохочення сприятимуть розвитку футболу у країні. При цьому, велика ставка робиться на дитячий. Власне, дитячими перемогами і може похизуватися «Новатор». До прикладу, 1-го червня хмельничани стали кращими у Вінниці. Та, окрім вінницького чемпіонства та подарункових м’ячів, «Новатор» ще має хороші новини. 

Це маленькі новаторівці оглядають тільки що подаровані м’ячі. Випробовують на міцність, чи добре на голові сидять, далі – оголошують вердикт.

«Плюс» півсотні м’ячів для «Новатора» подарувала Федерація футболу України. Такі ж презенти отримали і інші футбольні організації міста та області.

Сподіваються – такі заохочення сприятимуть розвитку футболу у країні. При цьому, велика ставка робиться на дитячий. Власне, дитячими перемогами і може похизуватися «Новатор».

З хорошим спортивним інвентарем, кажуть новаторівці, перемоги примножаться. До прикладу, 1-го червня хмельничани стали кращими у Вінниці. Тепер планують ще декілька виїздів. Власне, окрім вінницького чемпіонства та подарункових м’ячів, «Новатор» має ще хороші новини. По-перше, тренувальний процес улітку триватиме, відтак усіх запрошують на спортивні майданчики. І по-друге – «Новатор» обзавівся власним офісом.

 

" " " "