День захисту дітей у Хмельницькому.

2549

Свято дитинства та посмішок. У Хмельницькому до Дня захисту дітей влаштували  святкову програму. Майстер-класи, концерти та конкурси  з призами  додали малюкам азарту, а батькам гордості за свою малечу. Сотні посмішок та щасливих облич – так Хмельницький зустрів свято дитинства. День захисту дітей став справжнім сімейним відпочинком. Різнобарвні кульки, концертні номери та  подарунки – що ще потрібно для чудового святкування.

На концерт у центрі міста завітали цілими родинами. У місті у перший день літа відбувся парад  близнят. Мати двох непосидючих синочків  Аня зараз чекає, поки Міші та Альоші розмалюють обличчя.

Аби забавити маленьких винуватців свята, поблизу сцени влаштували цілу низку майстер-класів. Творча майстерня запрошувала охочих творити та розважатись. До прикладу, малюнки кавою – і творчість, і аромотерапія.

Керівник гуртка додає, у місті такий арт не надто популярний. Хоча останніх два роки  ароматних малюнків у місті стає більше, бо кавове мистецтво подобається і дорослим, і дітям.

У центрі соціальних служб розповідають, у час літніх канікул важливо підтримувати дитину та допомагати їй розвиватися.

Щирі посмішки та успіхи дітей – найкраща нагорода для дорослих. А свято дитинства –  чудова нагода відпочити разом зі своїми малюками, адже такі миті запам’ятовуються на все життя.

 

" " " "