Намалюй свою безпеку

1569

Поліцейський пріус, злочинець у в’язниці, українка та русалка. Віднедавна шматок парку Чекмана убрався у різнокольорові картинки. Мальовану акцію до Дня Захисту дітей організували патрульні міста. Крейдою на асфальті маленькі хмельничани малювали свою безпеку. За власні творіння, до слова, отримали подарунки від правоохоронців. 

Світлофор, синьо-жовте серце та мирна планета. Такі малюнки приміряв асфальт у парку Чекмана. Мальовану акцію до Міжнародного дня Захисту дітей організували патрульні міста.

До слова, намалювати власну безпеку або ж безпечне дитинство і було основним завданням. Щоправда, маленькі хмельничани творили що заманеться. Як-то кажуть, безпека у кожного своя.

Творіння юних художників усіляко заохочувалися. За свою русалочку хмельничанка Ліза отримала цікаву книжку.  До слова, малюнок дівчинка скопіювала зі стіни навпроти. Каже, майже, вийшло.

Колоритні картинки і у інших юних художників. Одні малювали мирну планету, інші – двоколірне серце, втім тема України не оминула жодне дитяче творіння.

Малювати можна вдосталь. Тим більше, коли розпочалися літні канікули. Для дітей, звісно, – відпочинок, а ось батькам патрульні нагадують – за власними чадами потрібно пильно слідкувати.

 

" " " "