Хмельницькі правоохоронці привітали дітей по-своєму.

1276

«Наша робота – захищати Вітчизну»: правоохоронці Хмельниччини привітали дітей по-своєму. До свята малечі вони влаштували справжнісіньке шоу. У Кам’янці-Подільському поліцейські, прикордонники, рятувальники та криміналісти ближче знайомили підростаюче покоління зі своєю роботою. Показували як затримують злочинців, навіщо потрібні службові собаки, демонстрували можливості криміналістичної лабораторії і навіть дозволили потримати в руках службову зброю.

Зброя, техніка, транспорт – Кам’янець-Подільський на день перетворився на правоохоронне містечко, де власні можливості та здібності демонстрували всі підрозділи, котрі входять до системи МВС. Поліцейські, прикордонники, рятувальники та криміналісти по-своєму вітали діток з їх професійним святом. Кажуть, захід має особливий підтекст – патріотичне виховання підростаючого покоління.

Охочих потримати у руках зброю, звісно, під пильним наглядом правоохоронців, не бракувало. Вистачало глядачів і біля майданчику зі службовими собаками. Гість Кам’янця із Дніпропетровщини Владислав просто в захваті від роботи кінологів і від друзів наших менших.

Гостя із Донеччини Олександра також під враженням від побаченого. Каже, подібні заходи не просто видовищні, а й корисні.

Загалом захід відвідало близько 5 тисяч юних кам’янчан та гостей міста. Громадські активісти кажуть, такого не було не те, щоби на Хмельниччині, а й в Україні.

Поліцейські ж свою роботу оцінюють скромно. Кажуть, старалися для дітей, адже саме вони – це наше майбутнє.

 

" " " "