Плюс триста гривень: хмельницькій пенсіонери доотримали по кілька сотень до пенсії.

947

340 гривень в середньому доотримали пенсіонери Хмельниччини в результаті пенсійної реформи. Нагадаємо, з 11 жовтня в силу вступив новоприйнятий профільний закон №2148, що передбачає низку змін у призначенні пенсій. Їх планують реалізовувати впродовж 10 років. Перші кроки до так званого осучаснення пенсійних виплат в краї уже зробили. Про них та подальші нововведення, котрі чекають на тих, хто давно й заслужено відпочиває розкаже наш кореспондент.

 

340 гривень до пенсії – такий середній результат перерахунку виплат у краї. Їх, відповідно до вимог нового профільного закону, уже провели 97-ми відсоткам пенсіонерів. 95-ть залишилися в плюсі.

А це – навіть не пів відсотка від загальної кількості пенсіонерів Хмельниччини. В пенсійному фонді переконують, виграв той, хто більше – працював, заробляв і віддавав – пенсійному фонду, у першу чергу.

Серед загалу пенсіонерів були і ті, хто у жовтні не доотримав ані копійки. 10 тисяч осіб попали під індивідуальний перерахунок виплат. В пенсійному фонді кажуть, засмучуватися цим людям не варто – те, що мають, отримають у листопаді – за два місяці.

 

" " " "