Велоквест хмельницьких школярів

972

Граємо й розвиваємося. У Хмельницькому для школярів провели велоквест. Вісім десятків учнів із різних шкіл обласного центру у парку імені Михайла Чекмана змагалися у вправності керування велосипедом та знаннями  енергозберігальних технологій. Адже провели гру саме у честь днів сталого розвитку, що вже закінчилися у Хмельницькому.

Так розподіляють команди велоквесту на стартові позиції. Згідно з планами кожна група має подолати кілька етапів, їх можна пройти, розгадавши загадки заховані по всьому парку.

До прикладу  Анастасія добре знається у будові велосипеда, бо ж вже чотири роки займається велоспортом. Тож не тільки впевнено почувається на двоколісному, а й може полагодити незначні поламки.

Коліжанка Анастасії Дарина каже зазвичай вони катаються на треку та в парку. Часом виїздять на дорогу,тож правила дорожнього руху мусять знати.

Аби діти знали усе це й організувала велоквест міська рада разом з громадською організацією «Критична маса». Остання активно займається пропагуванням двоколісних, як екологічно чистого транспорту. Натомість міськрада переймається енергозберігання, тож як то кажуть – інтереси співпали.

Це фактично останні теплі дні для комфортних вело мандрівок, адже на суботу заплановане закриття вело сезону.

 

" " " "