Побили і пограбували: хмельничани в Одесі “нагастролювали” на чималий строк

Зловмисники викрали у свого товариша старовинні ікони, гроші та комп'ютерну техніку

1590

Одеські поліцейські, спільно з колегами зі столиці, затримали у Києві двох мешканців Хмельницького, які пограбували свого товариша – теж жителя   Хмельниччини. Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції Одеської області.

Відомо, що зловмисники завітали у гості до свого давнього товариша. Скориставшись його гостинністю, вони побили чоловіка та зв’язали, після чого заволоділи його майном – декількома  старовинними іконами, комп’ютерною технікою  і грошовими коштами.

Грабіжниками виявилися двоє 21-річних молодиків із Хмельницького. Раніше вони вже відбували покарання за вчинення подібних злочинів майнового характеру.

Після пограбування свого знайомого, крадії вирушили в Київ, розраховуючи на те, що таким чином їм вдасться  уникнути відповідальності за скоєне. Однак очевидно, що ідея з переховуванням у столиці була приречена на провал, і вже за декілька днів їх знайшли. В ході обшуків у зловмисників було виявлено та вилучено всі речові докази вчиненого ними пограбування.

Читайте також: У Хмельницькій області службовий пес Мухтар допоміг розкрити крадіжку

«Слідчі інкримінують фігурантам вчинення розбійного нападу. На час проведення досудового розслідування молодиків помістили під варту. Їм загрожує до десяти років ув’язнення», – повідомив начальник Шевченківського відділення поліції Володимир Тітомир.

" " " "