Подарунки для тих, хто народився в день Незалежності України

914

Не ровесники, проте день народження тепер один на двох. У пологовому відділені  Волочиської центральної районної лікарні щороку на світ з’являється близько трьох сотень немовлят. На день Незалежності тут народилася нова україночка. Окрім родичів, привітати маму та дитину прийшли і небайдужі.

Наталя та новонароджене малятко зараз відпочивають. Жінка 24-го серпня стала мамою. Пологи у неї вже треті. Вдома на маленьку чекають ще братик та старша сестричка. Жінка із Тернопільської області, вирішила народжувати, бо довіряє лікарям та задоволена умовами. Над ім’ям новонародженої україночки батьки  остаточно ще не визначилися, проте малеча на один із варіантів вже відповідає.

Щороку у цьому  пологовому відділенні з’являються на світ близько трьох сотень малюків. Лікарі кажуть, хлопчиків чомусь більше, ніж дівчаток. А от те, що до їхньої лікарні приїздять породіллі із інших районів та областей, тут не дивина.

Традиційно тих мам та немовлят, котрі народжуються в день Незалежності, приходять вітати помічники народного депутата України Сергія Лабазюка.

Заклад забезпечений всім необхідним, тому тут комфортно перебувати і мамам, і малюкам.  Два роки тому за сприяння Сергія Лабазюка у пологовому відділенні провели капітальний ремонт.

 

" " " "