«Поділля» – «Нива»: хто переміг в останньому матчі сезону?

615

Останній матч сезону. У Хмельницькому «Поділля» приймало вінницьку «Ниву». Заключний тур відбувся на головній спортивній арені міста та зібрав чимало вболівальників. І хмельницьких, і вінницьких фанів останній матч у цьогорічному сезоні не розчарував, хоча і завершився нічиєю.

Шквал емоцій, справжня боротьба та футбольна нічия. Таким виявився останній матч чемпіонату України з футболу у другій лізі. Заключний тур відбувся на головній спортивній арені Хмельницького та зібрав чимало вболівальників. І хмельницьких, і вінницьких фанів завершальний поєдинок не розчарував.

Та ось виграти не вдалося. Останній матч сезону звершився з рахунком 1:1.

Його команда, каже наставник, на перемогу саме у цьому поєдинку не награла, хоча й хлопці добряче старалися. На поразку в останньому матчі сезону, додає тренер, вінничани також не заслужили.

Такий результат практично нічого не змінив у турнірній таблиці. Вінничани посіли четверте місце, а хмельничани – дев’яте. Обидві команди залишилися у чемпіонаті України з футболу у другій лізі на наступний сезон.

Та ось чи тренуватиме «Поділля» Віталій Костишин, поки що невідомо. Нагадаємо, після гри з «Буковиною» наставник подолян написав заяву на звільнення, втім керівництво клубу впрохало його допрацювати до завершення сезону.

 

" " " "