До Хмельницького завітає «Відлуння»

654

«Бій з тінню», «Князь Мишкін», «Східна скринька» та «Криваве весілля». У Хмельницькому пройде 21-й міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння». З 8-го і до 12-го червня у монотеатрі «Кут» свої роботи представлятимуть театрали з усього світу.

Фестиваль моновистав це – абсолютна протилежність масштабним дійствам. Сюди приходять ті, котрі замість гучної музики обирають тишу. Цього року для любителів моновистав свої роботи представлятимуть театрали з усього світу.

Особливість фестивалю у тому, що жодна вистава не перекладається. Тобто, театрали з Чорногорії, Вірменії чи Литви свої роботи представлятимуть на рідній мові.

Оригінальність, каже Володимир Смотритель, це – своєрідна родзинка фестивалю. Вона кожній виставі додає унікальності та у кожного глядача залишає по собі роздуми.

А ще «Відлуння» – унікальний український фестиваль. Він входить до десятки монодійств у світі, втім єдиний, що відбувається у монотеатрі.

Тож, з 8-го і до 12-го червня у Хмельницький завітає «Відлуння». Всіх охочих побачити гру одного актора чекають у монотеатрі «Кут».

 

" " " "