«Поділля» проти «Нива»: підготовка до відновлення сезону

939

Поразка з рахунком 3:0. У Хмельницькому «Поділля» зіграло проти вінницької «Ниви». Домашній товариський поєдинок показав наскільки підготовлені не лише місцева команда, а й сусіди до відновлення футбольного сезону.

У Хмельницькому «Поділля» зіграло товариський матч проти вінницької «Ниви». Фактично такі міжсезонні товарняки показують наскільки підготовлені команди до відновлення футбольного сезону.

Міжсезонний товарняк для місцевих футболістів та й сусідів дає ще один плюс. Так у кожної команди поза турнірною таблицею є можливість обкатати оновлений склад та подивитися на що здатні новачки.

Про що свідчить навіть підсумок товариської гри. Для вінничан вона закінчилася впевненою перемогою з рахунком 3:0. Під двома із трьох забитих м’ячів розписався Ігор Маляренко, ще один гол у ворота «Поділля» забив його брат.

Тим самим додому вінничани поїхали з перемогою. До слова, результатом гри гості повністю задоволені, втім, запевняють, це – не максимум, на який здатна команда.

А ось хмельничани коментувати свою гру, на жаль, відмовилися. Ймовірно, зроблять аналіз помилок та будуть більш старанно готуватися до відновлення футбольного сезону.

 

" " " "