«Поділля – Волинь-2». Чи перемогли хмельничани?

828

Поділля проти Волині-2. У Хмельницькому пройшов другий тур чемпіонату України з футболу у другій лізі. На головній спортивній арені області місцева команда приймала суперників з Волині.

Особливо у другому таймі. У першому подоляни грали блискавично. Вже на 28-й хвилині матчу наші футболісти розписалися у воротах волинян. У другій частині гри Поділлю довелося боронити вже власні ворота.

Тим не менше, перемога саме за подолянами. Єдиний гол, забитий ще у першому таймі, додав Поділлю очки у турнірній таблиці. У волинян – поразка. Команда, каже головний наставник суперників, – молода. Гравцям не вистачило технічності, а у грі з подолянами – реалізації моментів. Єдине, чого не забракло, – жаги до перемоги.

На противагу головний наставник подолян грою не особливо задоволений. Каже, команда здатна на більше. До наступної гри, додає, усі помилки проаналізують та, можливо, навіть підсиляться кількома гравцями.

Віталій Костишин хоче шістьох нових гравців, та чи з’являться вони до наступного поєдинку – невідомо. Все тому, що третій тур чемпіонату «Поділля» проведе вже на прийдешні вихідні. 20-го вересня у Києві на них чекає Оболонь-2.

 

" " " "