«Поділля» вийшло у наступний етап Кубку України

1027

Гра рівних та перемога за пенальті. Хмельницьке «Поділля» вийшло у наступний етап Кубку України. Цими вихідними подоляни вдома приймали команду першої ліги – івано-франківське «Прикарпаття». Основного часу забракло, аби суперники визначили, хто гратиме у Кубку далі. Долю перепустки визначили пенальті. Наші футболісти переграли «Прикарпаття» з рахунком 8:7.

Своя гра та атакувальний футбол. Саме так почався перший тайм домашнього матчу. Хмельницьке «Поділля» приймало команду першої ліги – івано-франківське «Прикарпаття». Попри те, що суперник на щабель вище, подоляни трималися гідно. На своєму полі показали характер та справжню боротьбу.

Тим не менше, показали, хто на полі господар.Перша половина гри видалася досить нервовою та напруженою, втім без жодного голу. В серединідругого тайму нашим футболістам вдалося забити, та ось чекати відповіді довго не прийшлося. Наприкінці матчу подоляни забили ще й у свої ворота.

Не обійшлося без помилок і «Прикарпаття». Вони, як і подоляни, мали чимало моментів, які реалізувати не вдалося. Основний час команди відіграли з рахунком 1:1. Не змінив цифри на електронному табло і додатковий час. Перепустку у наступний етап Кубку визначила серія пенальті.

У серії пенальті перемогу смакували подоляни. Перепустку у наступний етап Кубку вони вибороли з рахунком 8:7.

Поразка означає одне – двері Кубку для «Прикарпаття» цього року вже зачинені. Боротьбу за трофей продовжує наше «Поділля». З ким гратиме далі – поки невідомо. Зараз команда очікує результатів жеребкування.

" " " "