«Подільська зима – 2019» у Хмельницькому

1444

«Подільська зима – 2019». У Хмельницькому пройшов ювілейний дитячий турнір з футзалу. Цього року змагання відбулися вп’яте та зібрали рекордну кількість учасників. Окрім традиційних команд з Хмільника та Житомира, позмагатися приїхали і новачки з Києва.

Справжня боротьба, недитячі емоції та прогнозований фінал. У Хмельницькому відбувся ювілейний турнір з футзалу серед наймолодших гравців. Цього року «Подільська зима» відбулася вп’яте та зібрала рекордну кількість учасників.

Цього року, окрім традиційних команд з Хмільника та Житомира, позмагатися приїхали і новачки з Києва. Досі дитячо-юнацька спортивна школа «Атлет» у Хмельницькому не грала, втім, кажуть, після першого візиту обов’язково приїдуть ще.

Усіх учасників «Подільської зими» розділили на дві групи, переможець кожної з яких і виходив у фінал. Вже кілька років поспіль у вирішальному поєдинку змагаються ДЮСШ №1-Хмельницький та «Новатор».

Сказано – зроблено! Своїх суперників новаторівці переграли з рахунком 8:1. Тим самим юні футболісти підтвердили статус чемпіонів, а за одне і закрили цьогорічний сезон домашніх зимових турнірів.

День народження Новатора, до слова, відкриватиме весняно-літній сезон чемпіонатів, який починається ще з спортзалів та завершується турнірами на свіжому повітрі. Найцікавіші старти все ж відбудуться влітку. Так, на цьогорічному кубку Буковелі змагатимуться не тільки українські команди, а й юні футболісти з близького зарубіжжя.

" " " "