Спорт задля життя.

877

Спорт – невід’ємна частина життя здорової нації. Займатися ним необхідно ще із раннього дитинства, адже саме тоді формуються тіло та вподобання людини. Аби залучити якомога більшу кількість дітей до занять спортом, у Хмельницькому районі обговорювали перспективи розвитку цієї галузі на 2019 рік.

Футбол, баскетбол, дзюдо, волейбол, паверліфтинг та вільна боротьба. Саме ці види спорту вже багато років розвиваються у Хмельницькому районі. Загалом, у місцевій ДЮСШ налічується 27 спортивних секцій, у яких займається майже чотири сотні дітей. Для такої території – показник низький.

Така ситуація пов’язана із низкою проблем. Головні із них – нестача інвентарю, відсутність майданчиків та спортивних залів. Та й вибір серед представлених видів спорту – невеликий, розповідає Віталій Олексійчук.

Та попри це, здобутків у спортсменів Хмельницького району вистачає.

Щоб урізноманітнити уроки фізичного виховання, три тижні тому у Лісогринівецьку ОТГ запросили представників молодіжного спортивного руху Джуніорз. Вони презентували нові модулі, які легко можна впроваджувати у школах навіть найвіддаленіших сіл.

Спортивні фестивалі, нові майданчики для тренувань та якісне спорядження. Аби усі напрацювання і пропозиції не залишилися на рівні обговорень, а мали практичне вирішення, у Хмельницькому організували робочу зустріч між політиками, владою та спортсменами.

" " " "