Тих, хто воював у Афганістані відзначили нагородами. 

938

В головному управлінні Національної поліції Хмельницької області вітали ветеранів, котрі брали участь у військових діях на території інших країн. Цього року 15-го лютого виповнюється тридцять років з часу виведення останнього солдата з Афганістану.

Федір Купріянович відав службі в органах внутрішніх справ більше як три десятки років. Та разом з тим два роки перебував у далекому Афганістані. Чоловік каже, ті роки були чи не найважчими, чимало друзів та знайомих втратив на тій війні. Афганістан називає великою школою мужності.

Чимало тодішніх міліціонерів пішли воювати в Афганістан, багато з них виконували місію правопорядку та попередження злочинності. Усі були віданні і присязі, і офіцерському обов’язку.

Відзначив цей день разом із ветеранами війни в Афганістанні і народний депутат України Сергій Лабазюк. Політик зазначив, саме мужність, відвага та навики, здобуті у цій десятилітній війні, дозволили навчити та передати досвід новим захисникам України. Останні пішли боронити країну у 2014-му році.

Також народний депутат України  нагородив ветеранів відзнаками та подарунками з нагоди тридцятої річниці виведення військ з Афганістану.

 

" " " "