Подільське дербі

923

Матч 20-го туру групи «А» другої ліги з футболу. Першого травня у Хмельницькому футбольний клуб «Поділля» приймав у себе вдома Вінницьку «Ниву». Обидві команди 90-то хвилин боролися за кожен м’яч та за кожен шматок футбольного поля.

Буквально після стартового свистка вже на другій хвилині матчу хмельничани повели в рахунку. Проте взяття воріт вінничан головний арбітр скасував через офсайд. В першому таймі були моменти як у господарів поля, так і в суперника. До слова, наша команда у першій половині гри виглядала фаворитами. Це і довело взяття воріт на 29-тій хвилині.

У другому таймі перевага більше була на боці футболістів «Ниви». У вінничан почало з’являтися чимало хороших моментів аби зрівняти рахунок. Проте завершальна крапка у поєдинку трапилася на вісімдесятих хвилинах матчу. У бік воріт вінничан був призначений пенальті. Який, хоча із другої спроби, реалізував Фаді Салбак.

Задоволений грою своєї команди і тренер вінничан. Налаштовувалися на позитивний результат, проте сталося як сталося. Володимир Циткін каже, Поділля вже доросло до гри у першій лізі.

Після цього матчу «Поділля» ділить першу сходину із Ужгородом. Наступний матч подоляни знову зіграють на своєму полі – вже 7-го травня із «Чайкою» з Київщини.

" " " "