Подушка-фешн! В мережі набирає обертів новий челендж карантинної моди

1389

Подушка-фешн! В мережі набирає обертів новий челендж карантинної моди! Зірки і звичайні користувачі у всьому світі розважаються в ізоляції тим, що викладають свої домашні фото у вбранні лише з подушок, ковдр чи рушників. Так люди демонструють, що і під час карантину можна виглядати, як на подіумі. Авторкою незвичного челленджу стала шведська блогерка Фіро. Понад тиждень тому вона виклала перше фото у подушках з хештегом #pillowchallenge. І почалося. За кілька днів ідею підхопило понад 30 тисяч послідовників. Модний челлендж докотився і до Хмельницького.

#Pillowchallenge підкорює простори Інтернету. Офіційно ініціатива з’явилася лишень 5 квітня. Тоді шведська блогерка Фіро перша опублікувала своє фото вбрана у подушку і закликала підписників робити теж саме. За тиждень світові соцмережі зарясніли карантинними «лукам».

Ініціатива докотилася і до Голівуду.  Оскароносна «Дівчина-кішка» і «дівчина Бонда» Хейлі Бері теж  вигуляла на просторах Інстаграму сукню з подушок.

Україна, звісно, не залишилася осторонь. Спершу ініціативу підхопили зірки шоубізу. Кілька днів тому співачка Настя Каменських станцювала в своєму Інстаграмі у сукні з подушок під запальні ритми.

А це вже образ від відомої ведучої і хмельничанки Лесі Нікітюк. Дівчина трохи змінила правила і виклала образ у сукні з ковдри. З гумором підписавши пост:

А це вже сукні з подушок від хмельничан.

Не оминула фешен-розвага і ведучих нашого телеканалу. Анна Боричко і Сергій Савчук теж долучилися до #pillowchallenge. Кажуть, аби не нудьгувати в самоізоляції, потрібно бути самозайнятим.

Пара каже, участь у карантинних челленджах і флешмобах не лишень допомагає не нудьгувати, а й таким чином люди в ізоляції єднаються одне з одним, хоч і через «хештег» та Інтернет.

А ще пара радить, аби не нудьгувати і не стресувати, потрібно знайти собі справу до душі. І пам’ятати – карантин не назавжди.

 

" " " "