Подвійне вбивство на Хмельниччині: душогуб не пожалів навіть своєї дитини (Відео)

Убивця хотів покінчити і з собою, однак поліція завадила йому це зробити

7671

На Хмельниччині, у Кам’янець-Подільському районі, сталося подвійне вбивство. Якби душогуба не зупинила його дружина, а згодом і поліція, могла би полягти уся сім’я злочинця, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Трагедія сталася вчора о пів на восьму вечора в селі Завалля.  П’яний 40-річний зять затіяв сімейну сварку з тещею і тестем. Не тямлячи себе від люті, він схопив у руки мисливську рушницю та почав стріляти у своїх домочадців. Для 65-річної тещі та 66-річного тестя, в яких він вистрелив по кілька разів, рани виявились смертельними.

Читайте також: Трагедія на Хмельниччині: пенсіонер застрелив свого приятеля

8-річна донька нападника кинулась захищати бабусю з дідусем, проте нелюд не пожалів і власної дитини. Наступна куля влучила у руку дівчинки. Ймовірно, що вона стала би третьою жертвою нелюда, якби дружина нападника вовчицею не кинулась на захист своєї дитини.

Тоді він вирішив покінчити з собою та вистрелив  собі в обличчя. Проте куля не досягла цілі, й убивця кинувся на подвір’я. Зачинившись у власній автівці, він підпалив машину та, очевидно, хотів згоріти у ній живцем. Однак йому не дали вчинити самогубство поліцейські, які встигли примчати на виклик. Їм здогадалася зателефонувати поранена дитина, що втекла з хати, поки її мати боролася з убивцею.

Душогуба затримали, поліція проводить розслідування. Тим часом і його поранену доньку, і його самого лікарі вже встигли прооперувати. Зараз життю обох ніщо не загрожує.

Про убивцю відомо, що він був на заробітках у Росії та нещодавно повернувся звідти. Кажуть, він прикладався до чарки і часто конфліктував з родиною. От і цього разу він був п’яний.

 

" " " "