Погода на Хмельниччині: новий рецидив бабиного літа

Вже від неділі на Хмельниччині знову почне теплішати

1124

Поки ми намагаємось призвичаїтись до холоду після тривалого та лагідного бабиного літа, погода готує нам новий сюрприз. Синоптик обіцяють ще один “рецидив” потепління. Щоправда, таких двадцятиградусних показників, як були ще тиждень тому, вже не очікується, але знову буде тепло.

Уже з неділі, 3 листопада, денне повітря прогріється до 10 градусів, а нічний показник, нарешті, знову підніметься над нульовою позначкою термометра. Звісно, літнього тепла вже не буде, але й лютий холод не пробиратиме до кісток.

Таке тепло, із незначними коливаннями, обіцяє протриматись до п’ятниці, 8 листопада. Після цього знову почнуться холоди. Ось таку, приміром, погоду обіцяє нам gismeteo.

Разом із потеплінням у наш край прийде і волога. Наприкінці поточного тижня та майже весь наступний на Хмельниччині трішки дощитиме і буде вогко. Втім, землі давно спрагла за дощами, які потрібні, насамперед. Озимина їх чекає з нетерпінням.

Тим часом, найближчими днями на Хмельниччині буде прохолодно і сухо. А на завтра, 31 жовтня, синоптики обіцяють в міру сонячну, прохолодну і переважно суху погоду. Правда, удень пару крапель може впасти з небес. Причому знавці погоди навіть лякають мокрим снігом. Але то,радше, пересторога, ніж справжній сніг, каже сайт sinoptik.

 

" " " "