Покращення дружніх та економічних зв’язків. На Хмельниччину з робочим візитом відвідав посол Швеції.

1041

   Налагодження та поглиблення відносин між країнами. В рамках робочого та ознайомчого візиту на Хмельниччину навідався надзвичайний та повноважний посол королівства Швеції. Дипломат зустрівся із керівництвом області. Про що говорили – дивіться у наступному сюжеті.

    Покращення відносин та підтримка у всіх напрямках розвитку. Керівництво краю зустрілося із послом королівства Швеції. Новий очільник області розповів про можливості нашого регіону та чим він може привабити іноземних інвесторів.

   Швецьке королівство підтримувало України у реформі децентралізації. Тому іноземного гостя це питання цікавило чи не найбільше. Також іноземець зазначив, що їхня держава підтримуватиме Україну при вступі до Європейського союзу.  Ця реформа стала найуспішнішою за часів незалежності України. За словами народного депутата Сергія Лабазюка, підтримка Швеції у децентралізації стала вагомою.

    Під час зустрічі обговорили й питання пандемії та ведення жорстких обмежень після новорічних свят. Звернули увагу й на програму підтримки підприємців.  Лабазюк запевняє, дружні та ділові відносини між Хмельниччиною та іноземними країнами тільки сприятимуть розвитку краю та залученню інвестицій.

головні новини Хмельниччини тв7+

" " " "