У Шепетівці невідомі залишили автівку без коліс

Прямо в центрі міста з "Опеля" зняли 4 колеса, залишивши його стояти на декількох цеглинах

1368

У центрі Шепетівки невідомі особи обікрали власницю іномарки “Опель”, знявши з її машини усі чотири колеса. Про це повідомило видання “День за Днем”.

Інцидент трапився напередодні, дев’ятого грудня. Автомобіль був припаркований на вулиці Проспект Миру, 50, що неподалік від кафе Katana.

Найбільш ймовірно, що крадіжка відбулася вночі. На це вказує той факт, що, за словами власниці, вона припаркувала свій Opel Corsa D приблизно о 18:00, а вже зранку виявила його повністю “роззутим”.

— О 07:50 я вий­шла в двір, а там за­мість чо­тирьох ко­ліс — 14 цег­лин, — розповіла па­ні Світ­ла­на. — Во­че­видь, злов­мисни­ки бу­ли доб­ре під­го­тов­ле­ні, бо ж по­тур­бу­ва­ли­ся, аби не ста­ви­ти тран­спортний за­сіб на зем­лю.

Злочинці завдали жінці збитків приблизно на 12 тисяч гривень. Потерпіла вже звернулася з відповідною заявою до Шепетівської поліції, однак у салоні автомобіля не було відореєстратора, а це означає, що знайти крадіїв буде дуже важко. Тому власниця транспортного засобу та її чоловік звертаються до усіх громадян, котрі могли помітити бодай щось підозріле, що моглоб вивезти правоохоронців на слід зловмисників.

Читайте також: Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: два легковики не змогли розминутися

Якщо у вас є така інформація – звертайтеся за телефоном:

(068) 426 52 37.

Власниця авто обіцяє винагороду тому, хто допоможе знайти крадіїв.

" " " "