Поліцейські в Кам’янці-Подільському в оперативному режимі знашли викрадача автомобіля та повернули його власнику всього за кілька годин.

403

Поліцейські в Кам’янці-Подільському в оперативному режимі знашли викрадача автомобіля та повернули його власнику всього за кілька годин. Злочинець, 25-річний чоловік, вже оголошений підозрюваним у незаконному заволодінні транспортним засобом. Подробиці злочину надані в райуправлінні поліції.

20 січня житель одного із сіл Кам’янеччини звернувся до правоохоронців і повідомив про те, що його автомобіль “ВАЗ-2103” був викрадений з його подвір’я вночі. Поліцейські виявили автомобіль у сусідньому селі всього за кілька годин. Встановлено, що до викрадення транспорту причетний 25-річний знайомий потерпілого.

Виявилося, що підозрюваний завітав до заявника попросити ночівлю, а побачивши автомобіль в його дворі з ключем у замку запалювання, вирішив використати цю можливість. Молодик вирушив на викраденому автомобілі в інше село, але застряг у місцевому кар’єрі. Покинувши транспорт там, він повернувся додому. Правоохоронці оголосили йому підозру за статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у інше сховище). Суд визначить міру покарання.

" " " "