Поліція розшукала водія, що спричинив потрійну ДТП у Хмельницькому

Чоловік покинув свою машину і втік із місця пригоди

912

У Хмельницькому поліція розшукала водія, який спричинив учора, 26 жовтня, вдень ДТП по проспекту Миру, йдеться у повідомленні  прес-служби  обласної поліції.

Нагадаємо, йдеться  про ДТП із трьома легковими автівками, що сталася вчора на Проспекті Миру в районі “Медтехніки”.  Аварію спровокував, за словами очевидців, автомобіль “Део Есперо”.

“Водій автомобіля “Део Есперо”, рухаючись по проспекту Миру в крайній правій смузі, не впорався з керуванням і допустив праве бокове дотичне зіткнення з автомобілем “ВАЗ 21099″ під керуванням 31-річного жителя смт. Стара Синява, який рухався по крайній лівій смузі в напрямку Старокостянтинівського шосе”, – йдеться в інформації прес-служби поліції.

Після удару, отриманого від “Део”, “ВАЗ” відскочив на смугу зустрічнорго руху і вже там зіткнувся із “ВАЗ Калина”, що їхав назустріч. За кермом “Калини” перебував 32-річний чоловік із Красилова.

Побачивши скоєне ним, 47-річний хмельничанин, який так “вправно” кермував своїм “Део”, вискочив з машини і втік з місця аварії. На відміну від нього, двом іншим учасникам ДТП було не до втечі: вони одержали травми, і їх обох відправили ло лікарні. На щастя, обидва водії живі.

Читайте також: Трагедія у Волочиську: в ДТП загинули двоє підлітків

Поліція швидко розшукала водія “Део”. Він переховувався у себе вдома і був добряче п’яний. Щоправда, призвідник аварії присягається поліцейським, що випив уже після ДТП, аби “запити” стрес. Але ж суті справи це не міняє. За законом, якщо водій, що потрапив у ДТП, вжив спиртне до медичного огляду, це вважається, як спроба приховати свій стан під час ДТП, та карається адміністративно. Ну, а за скоєне на дорозі він тепер має ще  й кримінальну статтю.

" " " "